Sprite, dé dorstlesser bij uitstek, krijgt er medio maart een nieuwe variant bij. Met de zomer in zicht zorgt Sprite Mint Touch voor een extra verfrissende smaak dankzij natuurlijk muntextract. Net als Sprite regular bevat Sprite Mint Touch zoetstoffen van natuurlijke oorsprong uit stevia.

nieuwe-verfrissing-sprite-mint-touch-body1.png

Sprite zit nog altijd stevig in het zadel als leider in het segment van de ‘lemon-lime’ frisdranken. Céline Van den Rijn, Marketing Directeur Belux voor Coca-Cola: “Sprite is al decennia synoniem voor ‘refreshment’. De frisdrank heeft een schare trouwe fans, maar ook zij willen vandaag meer variatie. Met munt kiezen we voor een trendy, maar gesofisticeerd accent aan de vertrouwde Sprite smaak, dat voor een extra verfrissend effect zorgt. De nieuwe variant bevat bovendien alleen natuurlijke aroma’s, zonder toegevoegde bewaarmiddelen”.

Met Sprite Mint Touch breidt Coca-Cola zijn aanbod van frisdranken met minder calorieën verder uit, want Sprite Mint Touch bevat naast suiker, zoetstoffen van natuurlijke oorsprong uit stevia. Ook Sprite Zero blijft gewoon bestaan. 45% van het totale verkoopvolume van Coca-Cola in België bestaat nu al uit dranken (water inbegrepen) zonder suiker en calorieën.

Lancering vanaf half maart 2016.

Beschikbaar in 33 cl blik en 1.5 l PET

Voedingswaarde per 100 ml 330 ml (% *)
Energie 118 kJ/28 kcal 389 kJ/92 kcal (5 %)
Suiker 6,6 g

22 g (24 %)

* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8 400 kJ/2 000 kcal)