BACK TO SCHOOL MET HONEST® KIDS!

De zomervakantie is volop bezig maar voor we het weten rinkelt de schoolbel weer. De start van een nieuw schooljaar is vooral voor de kleinsten onder ons een hele spannende tijd. De boekentassen staan klaar en liefst van al zien we in die boekentas een lekker voedzaam tussendoortje zitten. Maar ook eenmaal terug thuis willen we een verantwoord vieruurtje kunnen voorschotelen.  En omdat bij elke evenwichtige snack een lekker drankje hoort, introduceert HONEST® nu HONEST® kids, een nieuwe reeks verfrissende biologische drankjes met vruchtensap voor kinderen, zonder toegevoegde suiker.

Coca-Cola introduceerde in mei 2018 over heel Europa HONEST®, een nieuw biologisch assortiment aan theedranken, koude koffiedranken, chocolademelk, vruchtenlimonades en fruitige kruidentheeinfusies. Het Belgische gamma dat bestaat uit fruitige kruidentheeinfusies wordt nu aangevuld met HONEST® kids.
HONEST® kids is een simpele biologische verfrissing die bestaat uit water, biologisch vruchtensap en natuurlijke smaakmakers. Het product bevat geen koolzuur, is laag in calorieën, en heeft geen toegevoegde suikers (uitsluitend de van nature in de vruchten aanwezige suikers). Toch benadrukt HONEST® het belang van het drinken van water als voorkeursdrank. 
 
De HONEST® kids flesjes zijn 100% recycleerbaar. Bovendien zit HONEST® kids in een PlantBottle® en bestaat elk flesje tot  30% uit plantaardig materiaal (afkomstig van suikerriet) met uitzondering van de dop en het etiket. Tegen 2025 heeft de Coca-Cola groep de ambitie om 50% rPET (gerecycleerde PET) in zijn PET-flessen te verwerken en alle verpakkingen die het op de markt zet terug in te zamelen.

HONEST® kids ondersteunt en promoot overal ter wereld biologische landbouwmethoden die een positieve impact hebben op de biodiversiteit. Ook in Europa trekt het merk deze lijn door en ondersteunt het de biologische landbouw  door in de productie ingrediënten te gebruiken van kwaliteitsleveranciers die de richtlijnen van de biologische landbouw hanteren. 

Het assortiment van HONEST® kids bestaat uit de smaken Appel en Vleugje Cassis. Het zal verkrijgbaar zijn in de supermarkt vanaf eind augustus.