Coca-Cola brengt zomers paradepaardje naar Kempens recreatiepark

Wat is er leuker dan een stevige portie waterpret bij deze tropische temperaturen? Daarvoor zorgt de Coca-Cola Big Air, een waterglijbaan van maar liefst 20 meter lang, die vanaf eind deze week drie dagen lang in het recreatiedomein Zilvermeer in Mol zal postvatten. Van vrijdag 3 augustus tot en met zondag 5 augustus kan iedereen de ultieme verkoeling opzoeken, met acrobatische sprongen vanaf een spectaculaire schans.

Coca-Cola en de zomer: dat zijn twee handen op één buik! Niet alleen kun je tot in september unieke ervaringen winnen via heel wat verschillende verpakkingen van Coca-Cola, Fanta of Sprite, het frisdrankmerk zorgt ook voor welkome verfrissing – onder meer via de Big Air, een supergrote waterglijbaan die deze zomer een kleine tournee door België maakt. Eind deze week houdt hij halt aan het Zilvermeer in Mol.

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden en een krachtige waterstraal stuwt je 3 tot 4 meter de lucht in – waarna je spectaculair in het water plonst. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt ook een video van je sprong.

Klaas Sonck, Assets & Experiental Manager bij Coca-Cola Services: “De Coca-Cola Big Air is echt wel een heel speciale attractie, die je van een waterglijbaan stuwt zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt. Hij katapulteert je de lucht in voor een onvergetelijke duik én de ultieme verfrissing dezer dagen!”

Praktisch

De Coca-Cola Big Air staat op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 augustus in het recreatiedomein Zilvermeer in Mol. De attractie is gratis voor iedereen vanaf 14 jaar, maar uiteraard moet je wel de toegang tot het domein betalen.