Fanta-familie breidt uit met een nieuwe smaak

Fanta zero Pink Pomelo, zo heet de nieuwe telg binnen de Fanta-familie. Deze fruitige frisdrank zonder suiker trakteert je op de natuurlijke bitterzoete smaak van de pomelo en de nodige portie Fanta fun. Een smaakvolle én suikervrije uitbreiding van de Fanta-familie.  

Met Fanta zero Pink Pomelo brengt Fanta een nieuwe, zomerse variant op de Belgische markt: roze pomelo, een kruising tussen pompelmoes en grapefruit. De smaak is lekker verfrissend met de bitterzoete toets van de citrusvrucht, de presentatie even verrassend in een bolvormig petflesje van 250 ml.

Met deze nieuwkomer speelt Fanta in op de populaire bittertrend én breidt het merk zijn assortiment suikervrije frisdranken verder uit. Céline Van den Rijn, marketing directeur voor Coca-Cola in België en Luxemburg: “Met Fanta zero Pink Pomelo breiden we ons assortiment suikervrije frisdranken verder uit en bieden we onze Fanta-consumenten nog meer keuze. In België is intussen al 45% van ons totale verkoopvolume suikervrij en dus zonder calorieën. En ook in de toekomst blijven we investeren in vernieuwende frisdranken.”

Met deze nieuwkomer wil Fanta inspelen op de nieuwsgierigheid van de jongeren en hun onstilbare drang naar nieuwe ervaringen.  Met vier social influencers – Elfi De Bruyn, Zaka Ben, Lufy & Enzo –  in de hoofdrol van de bij uitstek ‘social first’ campagne haakt Fanta in op een nieuwe manier van communiceren.   Elfi De Bruyn, blogster van ‘Glam at heart’ en tv-zender VIJF over haar rol in de spot: “Het filmpje opnemen was een geweldige ervaring. Helemaal in lijn ook met wie ik ben. Zo hou ik van klein geluk – een kleurrijke outfit, een wandeling in de zon… – en streef ik graag mijn dromen na. Die magie en fantasie komen tot leven in de wereld van Fanta.”

Praktische info:

• Fanta zero Pink Pomelo is nu verkrijgbaar in België bij Carrefour, Intermarché, Lambrechts en in GHLuxemburg bij Auchan en Cactus.

• Verpakking: bolvormig petflesje van 250 ml (single pack & multipack per 6)

Voedingswaarde per

 

 

 

100 ml

250 ml (%*)

Energie

 

 

 

11 kJ / 3 kcal

28 kJ / 7 kcal (0%)

Vetten

 

 

 

0 g

0 g (0%)

waarvan verzadigde vetzuren

 

 

 

0 g

0 g (0%)

Koolhydraten

 

 

 

0,3 g

0,8 g (0%)

waarvan suikers

 

 

 

0,3 g

0,8 g (1%)

Eiwitten

 

 

 

0 g

0 g (0%)

Zout

 

 

 

0,04 g

0,10 g (2%)

* van de referentie-inname (RI) van een gemiddelde volwassene op basis van 8400 kJ/2000 kcal