Nieuwe tijdelijke smaak én griezelige verpakkingen

Appelsienschijfjes als skeletogen en een citroenpartje als heksenmond. Met een leuke limited edition laat Fanta Halloween niet onopgemerkt voorbijgaan. Consumenten kunnen tijdelijk een nieuwe smaak ontdekken, Fanta Apple-Cherry, en zich helemaal uitleven met spannende verpakkingen, waaraan ook nog een exclusieve Snapchat®-actie is verbonden.

Deze Halloween heeft Fanta zijn eigen griezeldrank: Fanta Apple-Cherry, een nieuwe limited edition die verkrijgbaar is in 250 ml petflesjes. Niet toevallig is hij bloedrood – maar tegelijk smaakt hij superfruitig.

Om het dit jaar extra spooky te maken, brengt Fanta ook Halloween-verpakkingen uit. De Israëlische illustrator Noma Bar ontwierp vier beelden, gebaseerd op de typische Halloween-figuren. Zo brengen een heks, een skelet, een zombie en een vampier de Fanta-verpakkingen tot leven. Zowel de 330 ml blikjes als de 250 ml en 500 ml petflesjes krijgen tijdelijk deze opvallende Halloween-look.

Fanta Halloween verpakkingen

Aan de Halloween-verpakkingen is ook een exclusieve Snapchat®-actie verbonden. Via een Snapcode krijgen consumenten toegang tot unieke Snapchat®-filters en lenzen. Elke dag is er een andere lens/filter beschikbaar, en hoe dichter bij Halloween, hoe angstaanjagender. De Snapchat®-actie loopt tot 11 november 2017.

Praktische info

• De Halloween-verpakkingen van Fanta en de nieuwe smaak Apple-Cherry zijn verkrijgbaar tot eind oktober.

• Fanta Apple-Cherry is verkrijgbaar in 250 ml petfles

• Halloween-verpakkingen:

- Nieuwe Fanta Apple Cherry 250 ml pet

- Fanta Orange: 250 ml pet, 500 ml pet, 330 ml blikje

- Fanta Lemon: 330 ml blikje, 500 ml pet

- Fanta zero Orange: 330 ml blikje, 500 ml pet

- Fanta zero Lemon: 330 ml blikje

- Fanta Mezzo: 330 ml blikje

- Fanta Exotic: 330 ml blikje