Uitzonderlijke actie van hoofdsponsor om voetbalhelden te blijven

De historische finale komt er helaas niet, maar een grootse prestatie was het wel. En een derde plaats ligt nog steeds in het verschiet! Als trouwe sponsor van onze Rode Duivels – al sinds 1982 – wil Coca-Cola dan ook iets speciaals doen om onze voetbalhelden aan te moedigen én om hen te bedanken. En om de supporters in de juiste sfeer te houden, uiteraard.

1.  Gratis Coca-Cola voor elke Belg

Via een coupon in de nationale kranten zal elke lezer van een gratis Coca-Cola (een blikje van 33cl Coca-Cola original taste of zero sugar) kunnen genieten. De coupon staat er nu zaterdag in, perfect op tijd om tijdens de laatste match van de Belgen voluit te kunnen supporteren!

2.  Speciale boodschap op lichtpaneel De Brouckère

Iedereen kent het iconische lichtpaneel op het De Brouckèreplein in Brussel. Vanaf vandaag zal het uitzonderlijk veranderen en een speciale aanmoedigingsboodschap dragen voor onze Duivels (zie illustratie hierboven). Zodat iedereen in Brussel en ver daarbuiten aan onze Duivels denkt!

3. Gratis Coca-Cola voor fans in Brussel

Zondag zijn de Rode Duivels opnieuw in het land en zullen ze feestelijk in Brussel ontvangen worden – ook door de fans natuurlijk! En op die gelegenheid wil Coca-Cola niet ontbreken. Vandaar dat ook de fans in Brussel zullen kunnen genieten van een gratis Coca-Cola, met of zonder suiker uiteraard!

“Met de acties die we nog in petto hebben naar aanleiding van de FIFA WORLD CUP TM, zeggen we simpelweg ‘merci Rode Duivels’“, licht Laura Brems, communicatieverantwoordelijke van Coca-Cola, toe. “Samen met alle Belgen beleefden we afgelopen weken sportieve hoogtepunten, want sport verbindt, brengt mensen samen, of dat nu in en rond de voetbalstadions is, voor het grote scherm op pleinen, in cafés of thuis met vrienden en familie. Coca-Cola is officiële partner van de wereldbeker, maar belangrijker nog: al meer dan 30 jaar sponsor van ons nationaal elftal. En dat vieren we vandaag, zaterdag en nog lang daarna. Proficiat voor jullie historische prestatie, veel succes zaterdag en wij zullen er zijn om jullie met open armen te ontvangen als jullie thuiskomen. “

*met een coupon uit de krant

www.cocacolabelgium.be