Social media influencers An-Katrien Casselman en Virginie Philippot inspireren met lighthearted quotes

Vrijdag 5 oktober 2018 — Coca-Cola light heeft sinds september een nieuwe look die de verfrissende lichte smaak van het geliefde drankje perfect weergeeft: bubbels op de iconische zilverkleurige achtergrond. Een maand na de introductie van de nieuwe ‘bubbly’ look, lanceert Coca-Cola nu ook twee nieuwe smaken: Exotic Mango en Ginger Lime. De nieuwe look past volledige bij de visie van Coca-Cola light: ten volle genieten van de kleine gezellige momentjes. Voor deze gelegenheid ontwierpen twee Coca-Cola light ambassadors An-Katrien Casselman en Virginie Philippot een T-shirt met hun favoriete quote over genieten van de kleine dingen in het leven.

Twee exotische nieuwe smaken

Coca-Cola light lanceerde begin september hun nieuwe look & feel. Nu komen ze na lange tijd ook uit met twee nieuwe smaken: Exotic Mango en Ginger Lime. Het is ongeveer 10 jaar geleden dat het Coca-Cola light gamma nieuwe smaken mocht verwelkomen. Ook de nieuwe varianten krijgen de nieuwe look met bubbels.

Met deze verrassend exotische smaken wil Coca-Cola millennials op een nieuwe manier laten genieten van hun iconische light-variant. Ook met hun nieuwe bubbly look en bijhorende ‘lighthearted’ visie richten ze zich tot de jonge doelgroep.

Exclusieve ‘Lighthearted’ T-shirt collectie: must-haves voor millennials

Coca-Cola light helpt millennials meer te genieten van kleine, spontane momenten die zo kostbaar zijn, of je ze nu onverwacht alleen of met vrienden beleeft. Daarom brengen ze een exclusieve ‘lighthearted’ T-shirt collectie uit, en dit in samenwerking met twee millennials en beide Coca-Cola light ambassadors: An-Katrien Casselman en Virginie Philippot. Zij ontwierpen elk een T-shirt met hun favoriete “lighthearted” quote, de eyecatchers van het design.

Céline Van den Rijn, marketing directeur bij Coca-Cola Services: “Met deze exclusieve lighthearted T-shirt collectie met herkenbare quotes zetten we de toffe, zorgeloze momentjes van het leven extra in de verf. Het was voor ons heel logisch om hiervoor samen te werken met twee van onze ambassadors, aangezien zij ons merk op een authentieke manier naar buiten brengen én zeer veel belang hechten aan deze zorgeloze momenten, of ze die nu met vrienden beleven of alleen. Niemand is beter aangewezen dan zij om onze boodschap over te brengen naar onze doelgroep.”

Unieke momenten in twee catchy quotes

An-Katrien Casselman, bekend van Pink Ambition en haar succesvolle blog ‘Teacups & Dresses’ koos voor: ‘We will always be best friends... because you know too much.’

An-Katrien licht toe: “Ik ben een enorme fan van Coca- Cola light en ik ben dòl op het beleven van gekke momenten met vriendinnen. Ik denk dat elke vrouw zichzelf en haar beste vriendinnen in deze quote kan herkennen. Je bent nu eenmaal vriendinnen omdat je elkaar zo vertrouwt, en dus stapel je al snel heel wat kennis over elkaars diepste geheimen en meest gênante momenten op. Het zijn ook die vriendinnen waarmee je af en toe eens goed onnozel kunt doen. Samen lachen tot je buikspieren pijn doen, dàt is het lighthearted moment bij uitstek voor mij.”


Ook de Brusselse social media influencer Virginie Philippot is erg trots op haar exclusief design:

“Spontane momenten met vriendinnen zijn ontzettend kostbaar voor mij. Mijn quote is dan ook: ‘Making memories with you is my favorite thing to do.’ “Een ongeplande avond met vriendinnen, een plotse lachbui waarbij de tranen over je wangen rollen of een dagje heerlijk relaxen in de spa,... allemaal toffe lighthearted herinneringen die ik met plezier koester. Bij al deze gezellige momentjes past een Coca-Cola light perfect.”


Win een exclusief T-shirt

De T-shirts zijn vanaf 5 oktober te bewonderen op de Belgische Instagram account van Coca-Cola light (@cocacolalightbelgium). De exclusieve T-shirts zullen niet te koop aangeboden worden maar kunnen enkel via wedstrijden op de sociale media van Coca-Cola light (Instagram @cocacolalightbelgium en Facebook) en op die van de beide influencers gewonnen worden.

Productinformatie

De gekende en geliefde Coca-Cola light smaak is vanaf nu in België en Luxemburg te vinden in blikjes en flessen met de nieuwe look. Deze zijn verkrijgbaar in blikjes van 150ml, 250ml en 330ml, evenals in flessen van 250ml, 500ml, 1l en 1.5l of in een glazen flesje van 200 ml. Ook de Coca-Cola light lemon variant krijgt de nieuwe look met bubbels. Deze is beschikbaar in een blikje van 250ml, en in flessen van 500ml en 1.25l.

Ook de 2 nieuwe Coca-Cola light smaken zijn vanaf nu in de winkelrekken te vinden: Exotic Mango en Ginger Lime. Ook deze nieuwe varianten krijgen de look met bubbels. De twee nieuwe smaken zijn beschikbaar in elegante zilverkleurige blikjes van 250ml.