Speel zelf voor Kerstman en deel je dankbericht in de Coca-Cola Christmas Store

Voor Coca-Cola dit jaar geen jinglebel zonder dankjewel. Het iconische merk lanceert haar kerstcampagne en laat je dit jaar zelf voor Kerstman spelen! Kom vanaf 7 december 17 u naar de Coca-Cola Christmas Store in Brussel en bedank de mensen die in 2013 iets voor jou hebben betekend op een originele manier. En als je snel bent… strik je misschien wel één van de 10.000 Limited Edition Christmas Bottles van Coca-Cola, exclusieve flesjes met een feestelijke verrassing!

Inspirerende kerstcampagne

Met haar nieuwe kerstcampagne wil Coca-Cola vooral inspireren. Gaëtan Van de Populiere, Marketing Director Belgium&Luxembourg: “De kerstdagen zorgen voor een speciale sfeer. We schuiven ons individualisme opzij, staan open voor anderen en zoeken de gezelligheid op bij familie en vrienden. Het is dan ook de ideale periode om iemand te bedanken. En Coca-Cola wil daarbij graag inspireren: haal de Kerstman in jezelf naar boven en kom je persoonlijke ‘dankjewel’-boodschap op grote schaal delen. Zo kunnen we samen de wereld een beetje beter maken. Want niet alleen wij geloven in de Kerstman, de Kerstman gelooft ook in ons!”

Coca-Cola Christmas Store

Een grote aftelklok aan hotel Le Meridien, vlak aan het Centraal Station in Brussel, hield de nieuwsgierige voorbijgangers al enkele dagen in spanning. Vrijdagavond 6 december, om 17.00 uur, ging de Coca-Cola Christmas Store aan datzelfde Centraal Station dan officieel open.

Bezoekers kunnen er zelf voor Kerstman spelen. Dat doe je door, via een app, jouw ‘thank you message’ in te geven: een mooi bedankje voor wie het afgelopen jaar veel voor jou betekend heeft. Die boodschap wordt dan in het groot geprojecteerd op de gevel van hotel Le Meridien, naast de Coca-Cola Christmas Store.

Enkele Bekende Vlamingen geven alvast het goede voorbeeld. In een tv-spot bedanken Ann Van Elsen, Ian Thomas en Stan van Samang elk iemand die ze graag zien. Tegelijk doen ze een warme oproep om dat zelf ook te doen, via de website van Coca-Cola (www.coca-cola.be). Zoals elk jaar rijden ook dit jaar de gekende kersttrucks van Coca-Cola door het hele land, tijdens de kerstcampagne die loopt van 7 tot 25 december. En dit jaar worden de ‘dankjewel’-berichten van de fans op de trucks geprojecteerd. Zo kan je op een heel unieke manier een even uniek iemand bedanken.

Coca-Cola Limited Edition Christmas Bottle

In de Christmas Store geeft Coca-Cola niet alleen het startschot voor haar nieuwe kerstcampagne, ook de exclusieve ‘Limited Edition Christmas Bottle’ wordt officieel onthuld. Dit unieke flesje – er zijn er maar 10.000 in omloop – is niet te koop in de winkels. Maak het etiket los, trek aan het lintje en… je hebt plots een sympathiek cadeautje in handen!

Wil je een voorsmaakje van de ‘Limited Edition Christmas Bottle’? Surf snel naar https://www.youtube.com/watch?v=Mru0RMsqzLY.

De Coca-Cola Christmas Store wordt feestelijk geopend op vrijdag 6 december (17.00 – 21.00 uur). De Coca-Cola Christmas Store is open voor het grote publiek op 7, 14 en 21 december, telkens van 16.30 tot 21u. Op 24 december is de Coca-Cola Christmas Store geopend van 11.00 tot 17.00u.

De Coca-Cola Christmas Store bevindt zich aan het Centraal Station, Europakruispunt in Brussel.

Voor meer informatie over de campagne en alle geplande activiteiten: www.coca-cola.be.   Of contacteer de afdeling mediarelaties van Coca-Cola België op +32 499 77 28 28 of per mail naar lbrems@coca-cola.com.