Op zoek naar een originele manier om jouw kerstwensen over te brengen? Coca-Cola en Uber laten jou dit weekend familie, vrienden en geliefden verrassen met een kerstwens van formaat! Via de Uber-app kan je deze zaterdag 10 december jouw persoonlijke kerstboodschap laten bezorgen door de Coca-Cola Christmas Truck.

Hoe het werkt

Op zaterdag 10 december kunnen Uber gebruikers tussen 14u en 22u de Coca-Cola-kersttruck gratis bestellen in de Uber-app. Zodra de truck via de optie ‘Coca-Cola truck’ besteld is, belt de Kerstman de gebruiker persoonlijk op om te vragen naar zijn of haar kerstwens. Op het moment dat de truck de bestemming nadert, ontvangt de gelukkige via de app de boodschap ‘Santa is arriving now!’ en wordt de kerstwens in groot formaat geprojecteerd op het led-scherm van de truck. Om de kerstverrassing compleet te maken, trakteert Coca-Cola de bestemmeling op een feestelijk assortiment frisdrank.

Traditie en technologie

“Van jong tot oud, iedereen kent de bekende kersttruck van Coca-Cola. Maar het komt niet iedere dag voor dat je de truck via een simpele druk op de knop kunt bestellen. Dankzij onze technologie bezorgen we de inwoners van Brussel komende zaterdag samen met Coca-Cola een verrassing van formaat”, aldus Marloes van der Laan van Uber.

“Na 5 jaar is de Coca-Cola-kersttruck eindelijk weer terug op Belgische bodem. Samen met Uber zorgen we er nu voor dat we een jarenlange traditie combineren met moderne technologie. Onze bekende truck is nu voor heel Brussel binnen handbereik via de Uber-app,”, aldus Laura Brems van Coca-Cola Services.

Kerstcampagne

Deze actie kadert in de bredere kerstcampagne ‘A Coca-Cola for Christmas Moments’. Naast de tv-spot en de affiches in het straatbeeld, komt ook de Coca-Cola-kersttruck naar België en Luxemburg. Van 7 tot 31 december doorkruist hij het hele land en trakteert hij iedereen op leuke kerstmomenten. Voor de volledige kalender met stopplaatsen, zie cocacola.be.

Meer informatie over deze activatie via uber.com en cocacola.be.