Deze tropische temperaturen vragen om een stevige portie waterpret! En daarvoor zorgt de Coca-Cola Big Air, een waterglijbaan van maar liefst 20 meter lang, die vanaf eind deze week drie dagen lang in het recreatiedomein “Aan de Plas” in Brugge te vinden is. Van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli kan iedereen de ultieme verkoeling opzoeken.

Coca-Cola en de zomer: al jarenlang een onafscheidelijk duo. Het frisdrankmerk zorgt dan ook voor het derde jaar op rij voor welkome verfrissing en een heerlijk zomergevoel met de Big Air, een indrukwekkende waterglijbaan die deze zomer een kleine tournee door België maakt. Eind deze week is hij terug te vinden in het recreatiedomein “Aan de Plas” in Brugge.

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. Als deelnemer start je op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden in een grote opblaasbare band waarna je verder drijft in het water. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt ook een video van je slide.

Bovendien laat het frisdrankmerk je 3 dagen lang genieten van zomerse beats, animatie én ijskoude drankjes aan de bar, die bij de imposante glijbaan wordt opgesteld.

Praktisch:

De Coca-Cola Big Air staat op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli in het recreatiedomein “Aan de Plas” in Brugge. Zowel de attractie als de toegang tot het domein zijn volledig gratis!

Je vindt de Big Air deze zomer ook nog in:

  • Zilvermeer, Mol: 2, 3 & 4 augustus (let op: de toegang tot het Zilvermeer bedraagt €5,00 voor iedereen ouder dan 6 jaar)
  • The Spin Cableparc, Froid-Chapelle: 30, 31 agustus & 1 september

### EINDE PERSBERICHT ###

Perscontact

Voor bijkomende vragen kan u contact opnemen met Evy Vanderwaeven, PR manager Famous Relations evy.vanderwaeven@famousrelations.be of +32 498 75 23 27 en met Suzanne Decock, PR & Communications manager Belux bij Coca-Cola Services via beluxpressinfo@coca-cola.com of+32 499 77 28 28.

Over Coca-Cola in België en Luxemburg

‘Coca-Cola’ bestaat in België en Luxemburg uit twee bedrijven. Coca-Cola Services maakt deel uit van The Coca-Cola Company groep. The Coca-Cola Company en haar filialen zijn eigenaar van de merken. Zij staan in voor de consumentenmarketing en het basisconcentraat voor de drankjes dat verkocht wordt aan Coca-Cola European Partners in België en Luxemburg, dochtermaatschappijen van Coca-Cola European Partners plc (CCEP).

CCEP in België en Luxemburg produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Fanta, Sprite, Aquarius, AdeZ, Minute Maid, Nordic Mist, Chaudfontaine, FÏNLEY, HONEST, Fuze Tea, Appletiser, POMS, Hawai, CHAQWA, Tropico, Rosport*, Rosport Pom’s*, Monster*, Capri-Sun*en Nalu*. Deze merken zijn samen goed voor meer dan 11 miljoen consumpties per dag in België. Coca-Cola is voortdurend bezig met het optimaliseren van haar portfolio: van het reduceren van suiker in de dranken tot het introduceren van nieuwe innovatieve producten. Daarnaast werken zij aan het terugdringen van hun impact op het milieu door water terug te geven aan de natuur en recyclage te bevorderen. 

Ga naar www.cocacolabelgium.be voor meer informatie.

(*) merken die niet aan de The Coca-Cola Company groep toebehoren.