Het festivalseizoen is van start gegaan. Naast geweldige optredens en het uitgebreide food & drinks aanbod is er dit jaar nog zo veel meer om te ontdekken. De Red Lodge bijvoorbeeld.  Waan je in een hippe hostel en ruil je lege Coca-Cola PET-flesjes om tegen allerlei leuke spullen of activiteiten die je met je vrienden kan beleven. Het enige wat jij hoeft te doen? Recycleren en genieten!

Je kan de Red Lodge ontdekken op een aantal Belgische festivals: Rock Werchter, Les Ardentes, Dour, Pukkelpop en WECANDANCE. Een kleinere (maar even coole) versie kan je vinden op festivals zoals Maanrock, Crammerock en D-Division.

Maar wat kan je nu precies ontdekken in de Red Lodge?

Receptie

Het concept is simpel: aan de receptie kan je lege Coca-Cola PET-flesjes inruilen voor tokens. Met die tokens kan je leuke spullen kopen in de culture shop of toegang krijgen tot de photobooth of de air hockey tafel.

Receptie in de Coca-Cola Red Lodge

Photobooth

Heb je even genoeg van jouw iPhone-kiekjes en duckface-selfies? Met één token kan je jouw festivalmomentje vastleggen in onze photobooth. Je ontvangt de foto via mail en kan hem van daaruit delen via Facebook en WhatsApp. Maar je kan hem ook per post versturen naar vrienden of familie want jouw foto wordt op echt fotopapier geprint, op een postkaartje gekleefd en meteen opgestuurd. Hoe nostalgisch is dat?!

Photobooth in de Coca-Cola Red Lodge

Air hockey

Met één token kan je jouw vrienden uitdagen voor een spelletje air hockey. Schiet de puck richting de goal en probeer zo veel mogelijk te scoren!

Airhockey in de Coca-Cola Red Lodge

Culture Shop

Met meerdere tokens kan je terecht in de culture shop waar je allerlei leuke goodies kan kopen. Van bags en petjes tot sweaters en zelfs unieke gerecycleerde items die uit Coca-Cola materialen gemaakt zijn. En het leuke: je spaart zoveel tokens je maar wil. Voor een authentieke Coca-Cola pet bijvoorbeeld heb je 30 tokens nodig, terwijl je voor een sweater 50 tokens moet sparen. Heb je op het einde van een festival tokens over? Geen paniek! Ze blijven geldig op andere festivals waar de Red Lodge aanwezig is. Recycleren maar!

Culture Shop in de Coca-Cola Red Lodge

Coca-Cola bar & lounge zone

Bij al dat gedans hoort natuurlijk ook een verfrissend drankje! In de Coca-Cola bar heb je de keuze tussen een ijskoude Coca-Cola original taste, Coca-Cola zero sugar of Coca-Cola light taste. Op een aantal festivals is er ook een Perfect Mix bar aanwezig waar 18-plussers kunnen genieten van zomerse cocktails met Coca-Cola, rum en whisky, maar ook verfrissende mocktails. Onze drankjes zijn te koop met de standaard drank vouchers van het festival in kwestie.

Bar in de Coca-Cola Red Lodge

DJ

Zin om een dansje te placeren op zwoele summer vibes? Dan zijn de Coca-Cola bar en de lounge zone de perfecte plek om te vertoeven! Onze resident DJs passen hun platen ook telkens aan - naargelang het muziekgenre van het festival.

DJ in de Coca-Cola Red Lodge

Het belang van recyclage op festivals

Het is de eerste keer dat we dit systeem met tokens implementeren op een Coca-Cola festivalactivatie. “Voor ons staat recyclage dit jaar centraal op de Belgische festivals. Alles wat je kan ervaren in de Red Lodge, is mogelijk door het feit dat we recycleren”, zegt Klaas Sonck, Experiential & Assets manager BeLux bij Coca-Cola Services. “Vandaag de dag willen jongeren de wereld verkennen en ontdekken. Daarbij zijn duurzaamheid en respect voor de wereld waarden die ze hoog in het vaandel dragen. En met onze Red Lodge willen wij hen die duurzame ervaring op een hippe manier aanbieden”. 

Recyclage op Belgische festivals en in de Coca-Cola Red Lodge

Ontdek de Coca-Cola Red Lodge op de Belgische festivals