Onze Dranken en Welzijn

Het verhaal achter FÏNLEY Spritz en FÏNLEY Royal

Na het succes van FÏNLEY Mojito kan je sinds midden november twee nieuwe feestelijke mocktails ontdekken. Mojito krijgt het gezelschap van Spritz (met bloedsinaasappel) en Royal (met witte druif en pompelmoes).

Update: onze investeringen in gezondheids- en welzijnsgerelateerde partnerschappen en onderzoek

In België steunt Coca-Cola een aantal gezondheids- en welzijnsorganisaties, onderzoeksactiviteiten en experts.

De plaats van frisdranken in de suiker- en calorie-inname van de Belgen

De mens heeft een aangeboren voorkeur voor zoet. We associëren suiker met plezier, en omdat we suiker lekker vinden, krijgt ze een belangrijke, en in sommige gevallen zelfs een te grote plaats in onze voeding.

Een verdere stap richting een evenwichtig drankenaanbod op school

Vakorganisatie FEVIA Vlaanderen en de Vlaamse ministers van Onderwijs en Welzijn hebben een Engagementsverklaring ondertekend waarin ze zich engageren om basis- en secundaire scholen te ondersteunen bij hun dranken- en tussendoortjesbeleid.

Referentie-inname

Referentie-inname: duidelijke informatie op onze verpakkingen

Op al onze verpakkingen vind je duidelijke informatie over de samenstelling van het product. Zo kan je precies zien wat er in onze dranken zit en hoeveel calorieën onze producten bevatten.

“Van zoetstoffen word je dikker” en andere misverstanden

Het gebruik van zoetstoffen en additieven in frisdranken is voer voor veel wilde verhalen en andere geruchten. We houden vier vaak voorkomende misverstanden over zoetstoffen en E-nummers tegen het licht.

Op Social

Fans
Volgers
Views